Solafskærmning

Markiser

Skygge, afskærmning og mere plads

Markiser har altid været brugt til at skærme og overdække udvendige butiksområder.

Markisen stopper effektivt solens stråler og skaber naturlig mere plads til produkter og gæster. Med intelligent styring, kan markisen folder markisen automatisk ud, når det er nødvendigt.

Du kan både få censorer, der reager på sollys, vindstyrke og vejrets andre luner, så din markise kun er fremme, når du har planlagt det.

Markisen er pladsbesparende, da den gemmes væk i kassetten efter brug, der er ingen standere eller stolper og markisen dækker langt større område end en parasol.

Udvalget af duge, intelligent styring og størrelser gør det muligt at fremstille markiser, der opfylder lige præcis dine ønsker og behov. Samtidig udvider den gode markise dit forretningsområde og gør det muligt at tiltrække flere kunder.

Markisen gør det ligeledes muligt at side ude længere, da dugen holder på varmen og dermed er det også muligt at holder længere på gæsterne.

Markiser fra Nordic by Garant

Nordic by Garant er alt andet end en klassisk standardløsning. Markiserne bliver skræddersyet efter dine behov og med det klare mål at optimere uderummet ved din forretning bedst muligt.

Monteringsmulighederne er mange, og bredden på markisen tilpasses altid efter behov.

En markise er et godt valg til butikken, restauranten og enhver form for erhverv, hvor udearealet kan bruges til at udvide salgsarealet.

Markiserne fra Nordic by Garant glider elegant ind i kassetten, når arbejdsdagen er ovre. Selve presningen er vejrbestandig og giver både ly og holder på varmen, så du kan forlænge sæsonen.

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.