Om os

Gulve og gardiner til erhvervslivet

Om os

Vi har gulve, der kan tåle at blive gennemgået på kryds og tværs i årevis – og gardiner/solafskærmning, der bare matcher

Gulv og gardinløsninger til erhvervslivet
Hos Herning Erhvervsgulve er nøgleordene godt håndværk, høj kvalitet og levering til tiden blevet et slogan for virksomhedens godt 35 medarbejdere, og uanset om opgaven er stor eller lille, løser vi den med en høj fagmæssig stolthed. Samtlige medarbejdere kan deres håndværk, både på gulve og gardiner, og vi har mange specialister, der arbejder meget professionelt på hver deres område.

Nye gulve eller gardiner skal naturligvis have en lang levetid
Et nyt gulv eller nye gardiner er jo en investering, der gerne skulle tjene sig hjem igen gennem en lang levetid. Begreber som let rengøring og vedligeholdelse og ikke mindst et bedre indeklima og velvære er nøgleord.
Det er vigtigt, at man vælger det rigtige produkt, for at få den optimale gavn af det.

Mange års erfaring
Mange års erfaring med løsning af mangeartede gulv- og gardinopgaver har gjort eksperter på området, og den indsamlede viden kommer naturligvis vore kunder til gode via en seriøs og kreativ vejledning.
Herning Erhvervsgulve har i dag en kapacitet, der gør det muligt at løse alle typer opgaver, og vores hovedopgave er altid at lette arbejdet mest muligt for vore kunder – vi lader det gerne komme an på en prøve.

Rådgivning og kvalitetssikring

Gulvmagasinet er et godt sted at starte, når der skal vælges gulve. I gulvmagasinet er der mere end 100 spændende sider omkring gulvplanen, projektering, vedligeholdelse samt en række specialsider omkring inspirationer til gulve til kontorer, butikker, hoteller, konferencelokaler og restauranter. Her er et specielt kapitel omkring gulvbelægning til skoler og institutioner og sidst, men ikke mindst, gulve til indgangspartier, der siger stop til snavs og fugt. Der findes i dag måttesystemer, der kan reducere vedligeholdelsesomkostningerne med helt op til 50 %…

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.