Gulve

Sportsgulve

Sportsgulve – specialdesignet til formålet

Skal du etablere et nyt halgulv? Så kan du gennem Erhvervsgulve.dk komme i kontakt med en specialist, der kan hjælpe dig i mål med dit projekt – uanset om det drejer sig om en ombygning eller byg fra nyt.

Vi samarbejder med en bred vifte af lokale entreprenører over hele landet. Kort sagt betyder det, at du kan regne med samme kvalitet af sportsgulv, uanset hvem du vælger af vores partnere.

Sportsgulve er ideelle til haller

Til sportsgulve hører der en lang række funktionskrav, der skal være opfyldt. Det er eksempelvis krav om korrekt friktion, stødabsorbering, boldrefleksion, deformation og en lang række andre funktionskrav. Vores partneres løsninger lever naturligvis op til alle disse krav, og de sørger løbende for at opdatere udvalget i forhold til markedets udvikling og nye standarder samt branchespecifikke krav.

Parketgulve med et fjedrende undergulv er ofte anset som det bedste valg for komfort og ydeevne, men det kommer med en højere pris sammenlignet med et mere økonomisk betonunderlag. Selvom beton er billigere, mangler det dog den samme grad af komfort for brugerne, hvilket gør det mindre ideelt.

Vinylbelægninger tilbyder en praktisk løsning, da de er nemme at tilpasse med spilbaner som badminton, håndbold og basketball. Alternativt kan gummigulve anvendes, selvom de kræver efterbehandling for at kunne tegne baner på overfladen. Derfor ender valget ofte på vinyl, parket eller gummi, afhængigt af budgettet og præferencer for brugerkomfort og funktionalitet.

Derfor er kravene til sportsgulve essentielle

Alle sportsgulve skal leve op til nogle helt særlige krav, for at de gør sig egnede til udøvelse af sport og aktiviteter. Som alle andre gulve skal de leve op til nogle basale krav for levetid, slidstyrke og belastningsniveauer, men særligt sportsgulvets friktion er afgørende for funktionaliteten.

Det er nemlig vigtigt at minimere risikoen for at skride ved hop og spring, men samtidig skal man heller ikke sidde fast ved pludselige vendinger, som man eksempelvis benytter i håndbold. Disse krav lever vores samarbejdspartnere op til. Kravene eksisterer som udgangspunkt ikke for boldspillets skyld, men for at dem, der dyrker boldsport, undgår skader.

Der findes en decideret EU-standard, som beskriver de specifikke krav for sportsgulve i dybden. Standarden hedder DS/EN 14904 og gør sig gældende i alle nordiske lande. Leder du efter en løsning til halgulv på tværs af flere bygninger i Norden, kan du altså trygt vælge en af vores samarbejdspartnere til alle disse lokationer.

Find sportsgulve fra gode brands

Hos Erhvervsgulve.dk kan du læse om sportsgulve fra brands som Tarkett og ErgoFloor. De tilbyder hver især unikke løsninger til sportsgulve, der er designet til at opfylde de specifikke behov inden for forskellige sportsgrene. Tarkett er kendt for deres holdbare og højtydende gulve, mens ErgoFloor specialiserer sig i at skabe ergonomiske gulvløsninger, der forbedrer atleters præstation og komfort.

Tarkett-sportsgulve til haller

Dit behov er altid udgangspunktet. Tarkett skræddersyr løsninger til dit behov.
Tarkett har produkterne til ethvert sportsbehov – både til sportshaller for eliteidræt og til almindelig sportsudøvelse. Uanset om du leder efter et godt sportsgulv til skolens gymnastiksal, en multifunktionshal, en sportshal for eliteidræt eller et transportabelt sportsgulv til et midlertidigt arrangement – så finder du helt sikkert en løsning blandt Tarketts omfattende sortiment af sportsgulve.

Tarkett Sports er sportsgulve til alle typer halgulve, og de er skræddersyet til brugere i alle aldre og på alle niveauer. Der er stor forskel på, om en hal skal bruges til boldspil, boksning eller et rum med fokus på fitness, styrketræning eller elitesport. Gulvets egenskaber, udformninger og finish har stor betydning for, hvilken gavn brugerne har af gulvet, og det rette gulv understøtter sporten fremfor at være anledning til skader.

Website: https://prof.tarkett.dk

Sportsgulve til fitnesscentre og sundhedscentre fra ErgoFloor

ErgoFloor producerer et stort udvalg af specialgulve og måtter, som er målrettet til brug i fitnesscentre, erhvervslivet, sundhedssektoren, sportshaller, staldgulve, børneinstitutioner, offentlige institutioner, butikker og på legepladser.

Ergofloor har et bredt sortiment inden for sportsgulve, hvilket gør Ergofloor til en alsidig leverandør. Producenten har hovedsæde i Danmark og fabrik i Vietnam, hvor gulvtyperne fremstilles.

Website: https://ergofloor.dk

Tag en uforpligtende samtale med en fagmand

Erhvervsgulve.dk er en integreret del af Inbogulve Erhverv – en alliance af selvstændige entreprenører spredt over hele Danmark. De har hver især en dybdegående ekspertise inden for gulve, som du kan benytte dig af til jeres kommende sportsgulv-projekt.

Uanset hvor i Danmark du befinder dig, kan du finde en entreprenør inden for rækkevidde. Vi opfordrer dig til at tage en uforpligtende samtale om dine præcise behov. Først tages en indledende og uforpligtende snak, hvor de grundlæggende tanker og økonomiske realiteter udveksles. Når denne del er godkendt fra begge parter, påbegyndes selve projektet, hvor I får lov at være med hele vejen gennem dokumentation for projektets forløb. Din oplevelse kommer nemlig i første række, og derfor skal du føle dig oplyst gennem hele arbejdet.

Entreprenører står desuden ikke kun til rådighed med rådgivning; de sikrer også, at installationen af det nye sportsgulv bliver udført effektivt, så hallen snarest muligt kan genåbne for sportsklubber og -entusiaster.

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.