Kompetencer

”Vi har stor erfaring i professionel gulvbelægning og gardinløsning både på kæmpeflader og store vinduer og på små, hyggelige kontorer”

Mange års erfaring
Mange års erfaring med løsning af mangeartede gulv- og gardinopgaver har gjort eksperter på området, og den indsamlede viden kommer naturligvis vore kunder til gode via en seriøs og kreativ vejledning.
Herning Erhvervsgulve har i dag en kapacitet, der gør det muligt at løse alle typer opgaver, og vores hovedopgave er altid at lette arbejdet mest muligt for vore kunder – vi lader det gerne komme an på en prøve.

Rådgivning og kvalitetssikring

Gulvmagasinet er et godt sted at starte, når der skal vælges gulve. I gulvmagasinet er der mere end 100 spændende sider omkring gulvplanen, projektering, vedligeholdelse samt en række specialsider omkring inspirationer til gulve til kontorer, butikker, hoteller, konferencelokaler og restauranter. Her er et specielt kapitel omkring gulvbelægning til skoler og institutioner og sidst, men ikke mindst, gulve til indgangspartier, der siger stop til snavs og fugt. Der findes i dag måttesystemer, der kan reducere vedligeholdelsesomkostningerne med helt op til 50 %…